Blinker Events en Comceptum uit Genemuiden hebben tijdens de coronapandemie veel succes met hun Auto-avontuur. Onder meer rondom Meppel, in de Noordoostpolder en in de gemeentes Zwartewaterland en Steenwijkerland deden honderden gezinnen mee aan dit coronaproof uitje. Met de huidige versoepelingen is dat uitje nu nog leuker.

Bovendien introduceren de bedrijven uit Genemuiden een nieuwe route. Die gaat tijdens de Voorjaarsvakantie over de Veluwe. Deelnemers zien de mooiste plekken rondom Nunspeet, Vierhouten, Elspeet en Garderen en doen ondertussen mee aan leuke en hilarische spelletjes. Ongetwijfeld weer een recept voor een nieuw succes. Naast de route op de Veluwe kunnen automobilisten ook kiezen voor de route richting de Kolonien van Weldadigheid bij Frederiksoor.

Tekstschrijver Veluwe

De Tekstkenner schreef het persbericht voor de regionale media op de Veluwe. Dat gebied kennen we goed. In het verleden werkten we jarenlang in Harderwijk bij een communicatiebureau met opdrachtgevers in onder meer Nunspeet, Wezep en Elburg.