JOURNALIST

“Profvoetballer of journalist”, schreef Erik Driessen als toekomstige beroepen op het formulier van de CITO-toets. Sinds hij weet dat optie één weinig realistisch is, stort hij zich vol overgave op de journalistiek. Ondertussen heeft hij meer dan een kwarteeuw ervaring in de journalistiek, communicatie en copywriting. Erik Driessen schreef voor ANP, Algemeen Dagblad, De Stentor en Brugmedia (Kampen/Zwolle). Ook was hij eigenaar van nieuwswebsites Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis Actueel. Ondertussen is Driessen als De Tekstkenner journalist en tekstschrijver in regio Zwolle, Meppel, Steenwijk, Zwartewaterland en Noordoostpolder.

MEDIAMAKELAAR

Stuur je een prachtig persbericht en plaatst de krant hem weer niet? Dan kun je mopperen en klagen over die vooringenomen journalisten of eens goed nadenken over het bericht dat je stuurde. Was dat nieuws wel zo interessant en waren de woorden niet wollig en saai? Schakel mediamakelaar De Tekstkenner in. Met 25 jaar ervaring in de media weten we precies waaraan kranten en websites wel en totaal niet in zijn geïnteresseerd. Laat ons het persbericht schrijven dat de media in de regio Zwolle, Meppel en Steenwijkerland en de rest van Nederland wel bereikt!

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm

RELATIEMAGAZINES

Wees eens eerlijk: hoeveel echt interessante en lezenwaardige relatiemagazines ken je? Wel eens een uitgave van een klant of leverancier van A tot Z uitgelezen? Vaak zijn relatiemagazines voor een belangrijk deel weggegooid geld en zonde van de tijd en energie. De Tekstkenner uit Sint Jansklooster zorgt dat ze wel worden gelezen. Wij produceren of werkten mee aan veel relatiemagazines van bedrijven uit onder meer Zwolle, Meppel, Staphorst, Noordoostpolder, Zwartewaterland en Steenwijkerland.

RADIOPRESENTATIE

Erik Driessen is een mannetje van de radio. Hij presenteert momenteel een nieuwsprogramma en een muziekshow op ZwartewaterFM, de lokale zender van Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis. Eerder maakte hij een avondprogramma op Radio Zwolle en werkte hij kort op de nieuwsredactie van RTV Oost. De radio-ervaring komt ook van pas bij het maken van podcasts.

PERSONEELSBLADEN

Mag het personeelsblad wel wat professioneler en aantrekkelijker? Schakel de deskundigheid van De Tekstkenner uit Steenwijkerland in. Wij redigeren teksten, schrijven boeiende of amusante artikelen en maken indien gewenst onderdeel uit van de redactie. Wennen dat het personeelsblad nu wel wordt gelezen?

FAMILIEVERHALEN

Erik Driessen van De Tekstkenner uit Sint Jansklooster weet het zelf maar al te goed: na het overlijden van je ouders krijg je zeker geen antwoorden meer op de vragen die je nooit hebt gesteld. Behalve als een journalist het verhaal van vader of moeder wel heeft vastgelegd. Op verzoek van een familie uit Urk interviewden wij bijvoorbeeld een vader over zijn verleden op zee. Dat leverde een prachtig artikel op vol met ‘nieuws’ voor de rest van de familie. Niet lang na afronding overleed de man. Op zoek naar een tekstschrijver die het verhaal van vader of moeder vastlegt? De Tekstkenner schrijft het graag op.

GEBIEDSPROMOTIE

Gebiedspromotie is een van de specialismen van tekstschrijver Erik Driessen. Met De Tekstkenner schrijven wij voor Marketing Oost, Weerribben-Wieden Marketing, IJsseldelta Marketing en Vechtdal Marketing. Wervende woorden schreven we met groot gemak (want we zijn gek op die dorpen en steden) over bijvoorbeeld Genemuiden, Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove, Ommen, Zwolle, Kampen en Meppel.

REISBLOGS

De Tekstkenner is behoorlijk verknocht aan zijn HP-laptop. Toch klappen we hem regelmatig een middag, dag of week dicht en trekken we de wijde wereld in. Soms lekker dichtbij in Regio Zwolle, Steenwijkerland, Zwartewaterland of de regio Meppel en soms wat verderaf. Schrijven over die trips doen we in opdracht of ‘gewoon’ voor de lol. Een speciaal project is De Dorpentripper, waarmee wij de schoonheden, lelijkheden, geneugten en verschrikkingen van dorpen beschrijven.

FOTOGRAFIE

Op zoek naar fotografie tegen een betaalbare prijs? ‘Klik’ dan op het knopje van De Tekstkenner uit Sint Jansklooster. Portretten bij interviews en artikelen nemen we tegen een kleine meerprijs zelf voor onze rekening, voor het professionele werk putten we uit een groot netwerk aan fotografen waarmee we samenwerken.