TEKSTSCHRIJVER

Kom op, je gaat toch niet je eigen teksten schrijven? Je hebt wel wat beters te doen, lijkt me. Producten verkopen en diensten aanbieden bijvoorbeeld. Laat die teksten voor de website, brochure of magazine aan een vakman over. Erik Driessen van De Tekstkenner bijvoorbeeld. Hij zorgt voor professionele teksten die je bedrijf of organisatie beter onder de aandacht brengen. Het specialisme van De Tekstkenner: maximale aandacht in de media voor je bedrijf, organisatie of evenement. Voor een relatief laag bedrag bereiken wij een groot publiek. Lokaal, regionaal en landelijk. Reken zelf maar uit wat daarvan het rendement is…Recent werkt De Tekstkenner onder meer voor de gemeente Noordoostpolder, Wolters Kluwer, Natuurmonumenten, Marketing Oost, Ingenieursbureau Westenberg, Groothuis Bouwgroep en fortop.

RELATIEMAGAZINES

Wees eens eerlijk: hoeveel echt interessante en lezenwaardige relatiemagazines ken je? Wel eens een uitgave van een klant of leverancier van A tot Z uitgelezen? Vaak zijn relatiemagazines voor een belangrijk deel weggegooid geld en zonde van de tijd en energie. De Tekstkenner uit Sint Jansklooster zorgt dat ze wel worden gelezen. Als tekstschrijver schreven we voor magazines van bedrijven uit onder meer Zwolle, Genemuiden, Kampen, Meppel en Staphorst.

OFFICE LINE

1.800.555.6789

EMERGENCY

1.800.555.0000

WORKING HOURS

9:00am – 6:00pm

PERSONEELSBLADEN

Mag het personeelsblad wel wat professioneler en aantrekkelijker? Schakel de deskundigheid van De Tekstkenner uit Sint Jansklooster in. Wij redigeren teksten, schrijven boeiende of amusante artikelen en maken indien gewenst onderdeel uit van de redactie. Wennen dat het personeelsblad nu wel wordt gelezen?

GEBIEDSPROMOTIE

Gebiedspromotie is een van de specialismen van tekstschrijver Erik Driessen. Met De Tekstkenner schrijven wij voor Marketing Oost, Weerribben-Wieden Marketing, IJsseldelta Marketing en Vechtdal Marketing. Wervende woorden schreven we met groot gemak (want we zijn gek op die dorpen en steden) over bijvoorbeeld Genemuiden, Giethoorn, Blokzijl, Vollenhove, Ommen, Zwolle, Kampen en Meppel.

TEKSTCORRECTIE SERVICE

Een prachtige offerte met dikke tikvouten? Dik kans dat een potentieel belangstellende dan toch afhaakt. Een offerte, brief of reclametekst vol taalfouten straalt immers bepaald geen professionaliteit uit. Huur daarom een tekstschrijver in die teksten redigeert en ontdoet van schoonheidsfouten. De Tekstkenner uit Sint Jansklooster maakt zakelijke teksten aantrekkelijker en zorgt dat je beter scoort. Kom maar op met die voorzet.

MEDIAMAKELAAR

Stuur je een prachtig persbericht en plaatst de krant hem weer niet? Dan kun je mopperen en klagen over die vooringenomen journalisten of eens goed nadenken over het bericht dat je stuurde. Was dat nieuws wel zo interessant en waren de woorden niet wollig en saai? Schakel mediamakelaar De Tekstkenner in. Met 25 jaar ervaring in de media weten we precies waaraan kranten en websites wel en totaal niet in zijn geïnteresseerd. Profiteer van ons netwerk in Zwartewaterland, Steenwijk, Meppel, Zwolle, Kampen en Noordoostpolder.

MAKELAARSTEKSTEN

Komt er ondanks die prachtige foto’s op Funda maar geen bod op een woning? Dan moet dat droomhuis extra onder de aandacht worden gebracht van potentiële belangstellenden. De Tekstkenner uit Sint Jansklooster schrijft regelmatig voor makelaarskantoren in de regio Zwartewaterland, Steenwijkerland en Noordoostpolder. Verkopers vertellen dan bijvoorbeeld over de voordelen van hun woning. Niet zelden verschijnt niet veel later het bekende ‘verkocht’-bord in de tuin.

NIEUWSBRIEF

Klanten en relaties op de hoogte houden van nieuws en ontwikkelingen binnen je bedrijf? Een digitale of papieren nieuwsbrief blijft daarvoor een prima medium. Zorg dan wel dat ze foutloos, aantrekkelijk en vooral professioneel geschreven zijn. De Tekstkenner is de tekstschrijver van nieuwsbrieven voor bedrijven uit Genemuiden, Zwolle, Staphorst en Harderwijk.

TEKSTSCHRIJVER WEBTEKSTEN

Veel geld uitgeven voor een nieuwe website en dan zelf de teksten schrijven? Bespaar je dan vooral de kosten en de moeite! Een goede website kan niet zonder uitstekende teksten. Woorden die de aandacht van je doelgroep krijgen, zinnen die je producten verkopen, lettercombinaties die je diensten aanprijzen. De Tekstkenner uit Sint Jansklooster schrijft webteksten die passen bij je bedrijf en op een professionele manier je verhaal en boodschap vertellen. Wij zijn de copywriter voor de regio Steenwijk, Meppel, Staphorst en Zwartewaterland.

ZAKELIJKE CORRESPONDENTIE

Op zoek naar een second opinion voor je belangrijke brief of offerte? Schakel dan de expertise en ervaring van De Tekstkenner in. Veel bedrijven uit Genemuiden, Zwartsluis, Steenwijkerland, Zwolle en Meppel gebruiken de tekstuele hulp van De Tekstkenner. Wij schrijven of redigeren brieven, offertes, aanbestedingen, contracten en andere zakelijke correspondentie.