De Tekstkenner is onder meer tekstschrijver voor overheden. Voor de gemeente Zwartewaterland schrijven we regelmatig de teksten voor speciale themapagina’s in de lokale media. In De Stadskoerier van 23 februari staat bijvoorbeeld zo’n pagina over de nieuwe Wet Inburgering. Wethouders, statushouders en andere betrokkenen vertellen wat die wet betekent voor de inwoners van Zwartewaterland.

Tektschrijver Zwartewaterland

Ook in De Stadskoerier staan binnenkort meerdere pagina’s over de Leefbaarheidsplannen. Inwoners en organisaties in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis vertellen over initiatieven die mogelijk waren met geld van de gemeente. Verder werken we aan een speciale verkiezingskrant. De verschillende politieke partijen van Zwartewaterland vertellen daarop meer over hun standpunten. Zwartewaterland is de geboortegrond van De Tekstkenner en hij heeft nog steeds veel opdrachtgevers in de verschillende kernen.

Tektschrijver Regio Zwolle

Erik Driessen is daarnaast tekstschrijver voor meerdere (semi)overheden in de regio Zwolle. De afgelopen jaren schreven we onder meer teksten voor Regio Zwolle, provincie Overijssel, gemeente Noordoostpolder, Port of Zwolle en MarketingOost.