Elk bedrijf prijst graag de eigen producten en diensten aan. Niks mis mee natuurlijk. Toch is het altijd sterker dat klanten of relaties daar iets over vertellen. Dat voorkomt het ‘wij van WC-eend’-effect. De Tekstkenner schrijft voor meerdere opdrachtgevers ‘klantverhalen’. Wij interviewen klanten of relaties van bedrijven en organisaties en maken daarvan een sterk verhaal voor op de website, social media of andere kanalen.

Recent schreven we dit soort artikelen voor Vechtdal Marketing. Bedrijven in Lemelerveld en Hardenberg vertellen over de ervaringen met de organisatie in Zwolle die onder meer de regio Vechtdal voor het voetlicht brengt.

Ook voor winkel SamSam in Zwartsluis schrijft tekstschrijver Erik Driessen elke maand een klantverhaal. Vaak zijn dat klanten uit Zwartsluis die vertellen over hun ervaringen in de winkel die is gespecialiseerd in tweedehandskleding.

Meer weten over het laten schrijven van een klantverhaal door een professionele tekstschrijver? Neem dan contact met De Tekstkenner, de tekstschrijver voor Steenwijkerland, Zwartewaterland, Staphorst, Noordoostpolder en Regio Zwolle.