Voor Marketing Zwolle gaan we de rubriek Ik ben een Zwollenaar verzorgen. Daarin vertellen bekende of bijzondere Zwollenaren over hun band met de stad, hun favoriete plekjes en ze geven andere tips voor bezoekers van de mooie Hanzestad. In april wordt het eerste interview gepubliceerd. De Tekstkenner is blij met deze nieuwe opdrachtgever: wij zijn namelijk gek op Zwolle.

Tekstschrijver Zwolle

Onze geschiedenis met Zwolle voert lang terug. Als geboren Genemuidenaar bezocht Erik Driessen met zijn ouders al regelmatig ‘de grote stad’. Zwolle is de stad waar Genemuiden winkelen en uitgaan. Ook daarna bleef Erik Driessen nauw verbonden met Zwolle. Hij ging er naar school, ontdekte het uitgaansleven en studeerde aan de School voor Journalistiek. Nog later was Erik Driessen de eerste redacteur van het destijds nieuwe Weekblad de Swollenaer. Ook de liefde sloeg toe in Zwolle. En uit die liefde kwamen twee kinderen die ook in de Hanzestad zijn geboren.

Tekstschrijver regio Zwolle

Ook als De Tekstkenner werkt Erik Driessen regelmatig in Zwolle en directe omgeving. We schreven voor ondernemersbladen in Regio Zwolle, De Stentor, het blad Thuis in Zwolle, Regio Zwolle en Port of Zwolle. Ook werken we veel voor MarketingOost. Daar valt ook Marketing Zwolle onder. Beide organisatie zijn dagelijks bezig met gebiedspromotie.