De Tekstkenner ondersteunde Rina Stam bij de lancering van haar eerste boek. Dat debuut ‘Welke dag is het vandaag?’ betekende een vliegende start voor de schrijfster. De roman kreeg veel aandacht in de media. Dat komt naast het aansprekende thema (dementie) ook door de inzet van Erik Driessen, stelt Rina Stam.

“Erik is heel gemotiveerd en beschikt bovendien over het juiste netwerk om je bij verschillende media onder de aandacht te krijgen. Daardoor kregen mijn boek en mijn bedrijf Boeken van Rina vanaf de start een enorme boost”, zegt de in Belt-Schutsloot geboren schrijfster, die tegenwoordig grotendeels in Frankrijk woont. Daar werkte ze de afgelopen maanden aan de opvolgers van ‘Welke dag is het vandaag?’.

De Tekstkenner verzorgde niet alleen de publiciteit rondom het eerste boek, maar screende dat ook op spelling en grammatica. Ook was Erik Driessen aanwezig bij de presentatie van het boek. Een verslag daarvan stuurde hij ook weer naar de regionale media. Dat gaat hij ook doen bij het tweede boek. De presentatie daarvan is op 4 juni in Nijverdal, in de galerie van zanger en schilder Erik Neimeijer.

“Ik ben Erik dankbaar voor zijn hulp bij mijn vliegende start. Hopelijk volgt er van de komende boekpresentatie opnieuw een prachtartikel voor de verschillende mediakanalen, zodat ook mijn tweede boek onder de aandacht komt.”