Websites

internetZoekt u een tekstschrijver in de regio Zwolle voor uw website? De Tekstkenner schrijft heldere webteksten die passen bij uw bedrijf en die bijdragen aan een goede positie binnen de zoekmachines! To-the-point, duidelijk en goed leesbaar. Desgevraagd nemen we de realisatie van de complete website voor onze rekening.

Bedrijven besteden soms duizenden euro’s aan een gelikte website, maar schrijven vervolgens zelf de teksten. Daarmee schieten ze hun doel vaak voorbij. Bezoekers nemen geen tijd om ondoorgrondelijke teksten te begrijpen. Uw ongetwijfeld belangrijke boodschap komt op die manier niet over. Een tekstschrijver van De Tekstkenner voorkomt dit. Wij schrijven wat u wilt zeggen! Op een SEO-manier, die garandeert dat bezoekers de weg naar uw website vinden en uw boodschap ook echt lezen.

Content voor website

Als  de website eenmaal in de lucht is, moet de inhoud actueel blijven. De Tekstkenner neemt dit graag voor zijn rekening. Wij leveren content die ter zake doet. Denk aan interviews, nieuwsberichten of informatie die belangrijk is voor opdrachtgevers.

Webbouwer Zwolle

Ook de complete realisatie van een website nemen wij graag voor onze rekening. Daarvoor werken we samen met Gula.nl uit Zwolle. Samen maken wij Varenindekopvanoverijssel.nl. Ook realiseerden we veel websites voor bedrijven in de regio Zwolle en Zwartewaterland. Voorbeelden zijn Winkelen in GenemuidenHeutink en Heij en Weidevol . De Tekstkenner is bovendien eigenaar van de nieuwswebsites www.zwartsluisactueel.nl en www.genemuidenactueel.nl

 

.

Contact

De Tekstkenner
Kloosterweg 40
8326 CE Sint Jansklooster
06 – 101 62 006
info@detekstkenner.nl