De Tekstkenner

Woorden van De Tekstkenner gaan naar kranten, tijdschriften en websites. Ook is Erik Driessen tekstschrijver voor bedrijven in de regio Zwolle. De Tekstkenner is bovendien uitgever van de lokale nieuwssites www.genemuidenactueel.nl , www.hasseltactueel.nl en www.zwartsluisactueel.nl. 

WilmkebreekpolderBelangrijke opdrachtgevers zijn onder meer Natuurmonumenten, gemeente Noordoostpolder, Alluance, Ingenieursbureau Westenberg en Weerribben Wieden Marketing. Ook werken we in opdracht van reclamebureaus als Broad Communications in Harderwijk en Qompassie in Lunteren en Staphorst. Journalistieke opdrachtgevers zijn onder meer De Stentor, Brugmedia, Schuttevaer en het ondernemersmagazine People’s Business in Zwolle.

Tekstschrijver regio Zwolle

Met meer dan twintig jaar ervaring is tekstschrijver Erik Driessen als geen ander in staat om boodschappen van bedrijven te vertalen in begrijpelijke en aansprekende teksten die passen bij een doelgroep. Erik Driessen schrijft veel voor bedrijven in de regio Zwolle. De Tekstkenner werkt snel en is flexibel. Kijk onder ‘opdrachtgevers’ wat de ervaringen van onze klanten zijn. Veel opdrachtgevers komen uit Zwartewaterland, Zwolle, en de Kop van Overijssel, maar De Tekstkenner is ook landelijk actief.

Erik Driessen zet zich graag in voor de maatschappij, zonder dat daar altijd een factuur tegenover staat. Hij is onder meer betrokken bij Bloemencorso Sint Jansklooster, de Overijsselse Merentocht, Sportclub Genemuiden en schaatsclub Ons Genoegen uit Sint Jansklooster.

Vrienden in het vak

Bij sommige producties werkt De Tekstkenner samen met collega-bedrijven. Bevriende ondernemers zijn onder meer:

Broad Communications

Mevrouw de Vormgever

Tekstwerkplaats

Vredeveld Fotografeert

VWC

Contact

De Tekstkenner
Kloosterweg 40
8326 CE Sint Jansklooster
06 – 101 62 006
info@detekstkenner.nl