Bedrijfsleven

Op zoek naar een tekstschrijver voor uw bedrijf? Iemand die niet een middag op een paar regels tekst zit te zweten, maar die snel, goed en professioneel de juiste woorden kiest en interessante content schrijft. En die de boodschap verspreidt die u wilt vertellen. Aan klanten, medewerkers of de media. En die bovendien nog zeer betaalbaar is ook. Mail, bel, app, tweet, tag of like dan met tekstschrijver Erik Driessen.

Op zoek naar een tekstschrijver regio Zwolle?

De Tekstkenner schrijft voor een breed scala aan opdrachtgevers in de regio Zwolle en ver daarbuiten. Van Natuurmonumenten en de gemeente Noordoostpolder tot bedrijven als Groothuis Bouwgroep en Alluance. Wij schrijven teksten voor boeken, magazines, tijdschriften, brieven, websites en folders. Ook schrijven we brieven, zakelijke teksten, aanbestedingen, offertes of andere correspondentie. Erik Driessen werkt al zeker twintig jaar in Zwolle en omstreken. Hij spreekt de taal van de regio IJsselland én het bedrijfsleven.

Tekstschrijver Steenwijkerland

Tekstschrijver Erik Driessen verzorgt ook uw communicatie via sociale media en houdt desgewenst websites actueel. Dankzij een netwerk aan professionals waarmee we samenwerken kunnen we ook een compleet project uit handen nemen. De Tekstkenner werkt onder meer in de regio’s Zwolle, Noordoostpolder en Steenwijkerland nauw samen met vormgevers, websitebouwers, journalisten, fotografen en videomakers.

Meer weten? Volg ons op Twitter, Facebook of Linkedin. Of stuur nog gewoon een mail naar erikdriessen@hetnet.nl of bel met 06-101 62 006.

Contact

De Tekstkenner
Kloosterweg 40
8326 CE Sint Jansklooster
06 – 101 62 006
info@detekstkenner.nl