Portfolio

De Tekstkenner schrijft teksten voor landelijke, regionale en lokale media en bedrijven. Van groot concern tot kleine zelfstandige. Veel opdrachtgevers komen uit de regio Zwolle.

Portfolio

Nieuwsbrief voor Alluance

De nieuwsbrief van Alluance Group Genemuiden is sinds deze zomer extra dik. De Tekstkenner schreef traditiegetrouw de teksten voor de uitgave die naar alle relaties van het bedrijf gaat. Alluance levert ‘premium products’ zoals Sub-Zero Wolf, ASKO en Alluxe.

Presentatiegids Sportclub Genemuiden

De Tekstkenner schrijft al jaren een groot deel van de teksten van de presentatiegids van Sportclub Genemuiden. De editie voor het seizoen 2015/2016 leverde een derde prijs op in de race om ‘De beste presentatiegids van Nederland’. Ook voor het komende seizoen heeft De Tekstkenner alle nieuwe spelers en trainer Jan van Raalte ge├»nterviewd. De

Lekker uit!

Lekker Uit is een uitgave van marketingorganisatie WaterReijk. De gids bevat alle leuke adressen in de Kop van Overijssel. De leukste winkels van Steenwijk, Blokzijl en Vollenhove, de beste restaurants in Giethoorn, Wanneperveen en Sint Jansklooster. De Tekstkenner schreef de teksten voor deze uitgave die op honderden adressen in de regio ligt.  

Nieuwsbrief voor Westenberg

Al jarenlang schrijven wij een aantal keren per jaar een digitale nieuwsbrief voor Ingenieursbureau Westenberg. Wij schrijven dan over projecten van het bedrijf uit Harderwijk of interviewen opdrachtgevers. Jaarlijks verslaan wij ook de Kennisdag van het bureau. Autoriteiten uit het vakgebied geven dan lezingen aan relaties van Westenberg.

Seizoensgids WaterReijk

Voor marketingorganisatie WaterReijk schreven wij een deel van de teksten voor de seizoensgids. Die is bestemd voor bezoekers van de Kop van Overijssel. Het blad werd onlangs gepresenteerd tijdens een beurs in Zwolle. Voor WaterReijk werken wij ondertussen aan een groot aantal producties. Als liefhebber van de regio doen we dat natuurlijk graag…

Verslaggeving voor bedrijven

De Tekstkenner wordt regelmatig ingehuurd als verslaggever voor bedrijven in de regio Zwolle. Zo vroeg Groothuis Bouwgroep ons onlangs om een bezoek van gedeputeerde Eddy van Hijum te verslaan. Op basis hiervan maakten we artikelen voor het relatiemagazine en een column uit naam van de bestuurder. Voor Groothuis Bouwgroep werken we ook al vele jaren.

Nieuwsbrief Alluance Group

Voor Alluance Group uit Genemuiden verzorgen wij veel tekstproducties. Van brieven en mailings tot nieuwsbrieven. De laatste nieuwsbrief is onlangs verschenen. Alluance Group is een bedrijf dat topmerken voor de keuken en in witgoed vertegenwoordigd. Voor dit bedrijf werken wij ondertussen al een aantal jaren.

Stentor en Schuttevaer

De Tekstkenner werkt journalistiek onder meer voor De Stentor en Schuttevaer. Regelmatig leveren wij nieuwsberichten of achtergrondverhalen. Voor De Stentor verslaan we met name de regio’s Zwartewaterland en Steenwijkerland.

Woonkrant Bonthuis Vaartjes

Voor Bonthuis Vaartjes Makelaars in Zwartsluis en Genemuiden schreven wij de teksten voor een woonkrant. Hierin presenteert de makelaar uit Zwartewaterland het woningaanbod. Daarbij is er speciale aandacht voor de nieuwe wijk Hasselt om de Weede. Voor Bonthuis Vaartjes schreven wij ook een persartikel over een voormalige slagerij in Genemuiden die te koop staat.