Druk jaar voor De Tekstkenner

De Tekstkenner heeft een zeer druk 2016 achter de rug. En dat is reden voor dankbaarheid richting alle opdrachtgevers. Zij zorgden ervoor dat de telefoon bleef rinkelen, de mailbox vol bleef stromen en lege Word-pagina’s gevuld werden met letters en woorden die bij elkaar artikelen of teksten opleverden.

Wij werkten het afgelopen jaar weer veel voor Natuurmonumenten, Marketing Oost (WaterReijk en Ijsseldelta),Groothuis Bouwgroep, Alluance, Bouwbedrijf B.J. van der steeg, Buurtbemiddeling, Ingenieursbureau Westenberg, Middenstand Vereniging Genemuiden, Bonthuis Vaartjes Makelaars, Qompassie en Broad Communications.

Ook leverden we journalistieke verhalen aan onder meer Schuttevaer, De Stentor, People’s Business, Brugmedia en een aantal websites, waaronder Zwartsluis en Genemuiden Actueel die we zelf uitgeven. Bijzonder was het ook het raadverslaggeverschap voor de gemeente Noordoostpolder waaraan we in september begonnen.

Ook in 2017 zitten we ongetwijfeld niet stil. Het bruist in ieder geval in onze hoofden van de plannen. Eerst genieten van de rustige periode rond de feestdagen. De Tekstkenner wenst iedereen alvast een fijne tijd!