De Tekstkenner: variatie in teksten

De Tekstkenner heeft momenteel een buitengewoon gevarieerd opdrachtenpakket. De lokale en regionale kennis komt daarbij wel goed van pas. Voor WaterReijk schreven we bijvoorbeeld teksten op informatieborden voor fietsers. Eerder dit jaar werkten we ook al aan woorden voor een wandelroute. Ook leverden we alweer de teksten voor het grote seizoensmagazine dat WaterReijk in januari presenteert. WaterReijk is een onderdeel van Marketing Oost dat de Kop van Overijssel aan de toerist moet brengen.

Voor de nieuwe winkel Wooon in Genemuiden schreven we webteksten en een persbericht over de opening van de zaak. Ook in Genemuiden werken we voor Alluance. Afgelopen week leverden we weer de teksten voor een (papieren) nieuwsbrief die naar alle relaties gaat. Teksten van een heel andere orde: we redigeren de woorden die kunstenaar Burgmeijer voor een boek over de IJsseldelta (regio Zwolle) schreef.

Een regelmatige opdrachtgever is the Business Company dat het ondernemersmagazine People’s Business uitgeeft. Daarvoor interviewden wij het Zwolse bedrijf KVS projecten en kantoorinrichting. People’s Business is een blad dat in de zeer wijde regio Zwolle wordt uitgegeven. Voor De Stentor en Schuttevaer leverden wij afgelopen week journalistieke teksten.