Boek over corso Sint Jansklooster

De Tekstkenner heeft meegewerkt aan een jubileumboek over het Corso Sint Jansklooster. Het ruim 500 pagina’s tellende boekwerk is een ode aan de vrijwilligers die ontelbare uren in het evenement in de Kop van Overijssel steken. De Tekstkenner nam een groot deel van de interviews voor zijn rekening.

Wethouder Scherenga van de gemeente Steenwijkerland nam het eerste exemplaar in ontvangst. Dat kreeg hij uit handen van voorzitter Hoege Heetebrij van de Christelijke Oranjevereniging. De Tekstkenner werkte bij de realisatie samen met een team van vormgevers, fotografen en tekstschrijvers.

Corso Sint Jansklooster is een van de grootste evenement in de brede regio Zwolle. Jaarlijks trekt het evenement tienduizenden mensen naar het dorp in De Wieden.

De Tekstkenner heeft jarenlange ervaring met het schrijven van boeken. Bijzonder was bijvoorbeeld Tranen op het Land, het relaas van Zeeuwen die na de Watersnoodramp in de Noordoostpolder kwamen wonen. Ook schreef De Tekstkenner een boek voor het jubilerende bouwbedrijf Van der Steeg uit Genemuiden.

Ook interesse in een jubileumboek waarover leden en belangstellenden nog jarenlang spreken? Neem dan contact met ons op via info@detekstkenner.nl